Hoe het werkt

Tijdens een Luisterkind afstemming luister ik naar jou, op energetisch niveau en stel ik vragen aan jouw onderbewuste. Jij geeft zelf de antwoorden en vertelt over vroeger, nu of een vorige leven. Soms zorgen deze ervaringen voor een obstakel in het heden. De Luisterkind afstemming geeft nieuwe inzichten en handvatten waarmee je aan de slag kan. Op deze manier kun je ook bevestiging krijgen voor keuzes, antwoorden vinden of zie je wat jouw mogelijkheden zijn.

“Wat ben je stil, waar denk je aan?”

Soms is het antwoord niet wat je zou willen horen of wat je had verwacht, maar het is wel wat op dat moment het beste bij je past. Het kan zijn dat het effect van een afstemming direct waarneembaar is, maar soms heeft het tijd nodig. Alle informatie en veranderingen mogen rustig binnen komen en een plek krijgen. Lees de afstemming meerdere malen door en geef het de tijd die het nodig heeft.

Ik werk op afstand, dus het maakt niet uit waar je woont. Diegene waarop ik afstem kan gewoon doorgaan met de eigen bezigheden, ervoor gaan zitten is dus niet nodig. Jouw Luisterkind afstemming wordt via de e-mail retour gestuurd.

Wil jij ook een afstemming laten maken vraag dan nu een afstemming aan via het contactformulier of laat een terugbelverzoek achter.