Luisterkind een kinderwens

Bij sommige mensen gaat een kindje krijgen niet vanzelf of makkelijk, dat geeft veel verdriet en onzekerheid. Hoe langer het proces duurt hoe meer vragen het oproept.

“De hele wereld is zwanger, behalve ik”

Ben ik te oud om een kindje te krijgen? Het ik echt een kinderwens of verwacht mijn omgeving dat van mij? Zal ik het medische circuit verder in gaan, kan ik dat aan? Waarom lukt het niet spontaan? Moet ik andere opties overwegen in plaats van natuurlijke zwangerschap? Ben ik wel geschikt als moeder? Heeft mijn miskraam invloed op een nieuwe zwangerschap?

Met een Luisterkind afstemming maak ik op ziels-niveau contact met jou. Ik ga luisteren naar jouw kinderwens en jouw beleving. Met de antwoorden die jij vanuit je diepste binnenste geeft kun je zelf heel goed je eigen keuzes maken.