Luisterkind voor volwassenen

Persoonlijke ontwikkeling

Via een Luisterkind afstemming kun je als volwassene antwoorden krijgen op vragen die bij jezelf leven. Tijdens een afstemming maak ik contact met jouw innerlijk-weten en luister ik op afstand naar de antwoorden die jij geeft op je eigen vragen.

“Verwarring ontstaat als je verstand niet wil horen wat je hart zegt”

Vragen kunnen gaan over werk, relaties of emotioneel- en psychisch gebied. Heb je lichamelijke klachten? Wil je weten wat jou gelukkig maakt? Ben je op het juiste pad? Lig je ‘s nachts wakker, maar weet niet waarom? Ik maak graag een Luisterkind afstemming om jou te helpen, zodat jij stappen kan zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Op zoek naar antwoorden.  Wie ben jij echt? Wat vind jij belangrijk?
De antwoorden zitten vaak in jezelf. Met een afstemming geef ik jouw antwoorden aan je door.

Vaak geven de antwoorden een richting aan, maar welke vervolgstappen jij na de afstemming zet, is aan jou! Voor alle duidelijkheid, ik ben geen psycholoog of arts, ik luister via de afstemming naar de antwoorden die jij geeft en geef ze aan je door.

Communicatiestoornissen

Door allerlei oorzaken kunnen mensen een communicatie stoornis hebben. De Luisterkind methode kan hierbij een uitkomst zijn. Voor een afstemming is immers geen fysiek contact en mondelinge communicatie nodig. Op afstand hoor ik de woorden van degene waarop ik afstem.

“Er is niets kostbaarder dan dat wat je nodig hebt”

Spraak- of taalstoornis

Mensen met een communicatie handicap door hersenletsel, aangeboren spraakstoornis, spraakstoornis door een ongeval of ziekte, kunnen via een Luisterkind afstemming overbrengen wat ze willen vertellen.

Als de spraak achteruit gaat door dementie kunnen sommige mensen nog redelijk communiceren met behulp van plaatjes, computer ondersteuning, woordenlijsten of gebaren. Het uitdrukken van diepgaande gedachten en problemen is zelfs met deze ondersteunende middelen moeilijk. Een Luisterkind afstemming maakt het uiten van gedachten toch mogelijk.

Communicatie stoornis
Als communicatie niet meer gaat zoals voorheen, kan een afstemming de antwoorden geven. Foto door Lotte Meijer.

Een Luisterkind afstemming zorgt voor de verbinding met jouw familielid die bijvoorbeeld Alzheimer heeft, verstandelijke beperkingen heeft of in coma ligt. Lees verder voor meer informatie over het Luisterkind proces.