Over Maaike

Maaike

Mijn naam is Maaike van Boeckel, getrouwd, moeder van twee dochters en samen hebben we twee dwergteckels. Ik vind het heerlijk om te wandelen, met of zonder de hondjes en ik doe al jaren aan yoga.

Mijn werkverleden bestaat uit werken met mensen, waarvan een deel in de zorg en begeleiding. Al die tijd heb ik me bekwaamd in het helpen van mensen en dit heeft mijn interesse.

Uit ervaring weet ik dat mijn kracht ligt in het helpen van anderen en dat gaat verder dan alleen het verlenen van zorg. Door het volgen van opleidingen, trainingen, cursussen en het hebben van veel levenservaring, heb ik geleerd om de hulpvraag te begrijpen en deze om te zetten in acties. De Luisterkind methode is één van de manieren om mijn talent en gave op een juiste manier te gebruiken.

scio sensum coaching apeldoorn

De Praktijk

Ik werk intuïtief en door de juiste aandacht kom ik tot de kern van het probleem, blokkade of de uitdaging die jij hebt. Tijdens de sessies maak ik, naar behoefte, gebruik van energetische behandelingen.

Als coach werk ik altijd op individuele basis. Ik ben zeker geen dwingende of eisen stellende coach, maar ik ga de lastige situaties niet uit de weg. Om tot de kern van de situatie te komen moeten soms harde noten gekraakt worden. Ik geloof in de veerkracht en het zelfherstellend vermogen van de mens, maar soms lukt dat niet alleen en heb je hulp van een ander nodig. Vanuit mijn praktijk of ambulant ontmoet ik jou graag om te horen wat ik voor jou kan betekenen.

Maaike van Boeckel scio sensum

Tarieven

Coaching sessie jongeren onder de 18€ 60,- per sessie
Coaching sessie volwassenen€ 70,- per sessie
Energetische behandeling€ 65,- per sessie
Telefonische intakegratis (15-20 min)
Luisterkind afstemming€ 70,-
Luisterkind minigratis

Beroepsorganisatie & Geschillencommissie

Deelnemer van de CAT beroepsorganisatieAangesloten bij geschillencommissie GAT

CAT is het Collectief Alternatieve Therapeuten: https://catcollectief.nl
GAT is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende geschilleninstantie: https://www.gatgeschillen.nl

Contactgegevens

Praktijkadres

Vlijtseweg 97
7317 AE
Apeldoorn

Vragen?

+316 11197970
maaike@sciosensum.nl

Postadres

Scio Sensum
Vlijtseweg 97
7317 AE
Apeldoorn

Scio Sensum is een praktijk voor energetische therapie & coaching gevestigd in Apeldoorn. 
Kvk nummer: 74523449
Btw-identificatienummer: NL001376010B70
Privacy statement: Privacy_Statement.pdf
Algemene voorwaarden: Algemene_voorwaarden.pdf

Disclaimer

Informatie op deze site over coaching en alternatieve geneeswijzen is niet bedoeld als en vervanging van gekwalificeerd medisch advies, diagnose of behandeling.
Neem altijd de verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid!