Reacties

Hieronder een aantal reacties van cliƫnten, ieder met een eigen doel en eigen gevoel. De namen zijn om privacy redenen omgezet naar fictieve namen tenzij specifiek toestemming is gegeven voor het gebruik van de eigen namen.

Wil jij ook je ervaring delen? Verstuur je reactie via het contactformulier.

Tamara (33)
Maaike heeft ons zeer goed geholpen met het beter begrijpen van het gedrag van ons zoontje en zijn slaapproblemen. Want wat is het zwaar als je kindje niet goed kan slapen. De afstemming was heel fijn en duidelijk en sindsdien gaat het stukken beter met ons zoontje en slaapt hij binnen 10 minuten. Dankbaar zijn wij ook voor het mooie versje dat we geleerd hebben voor het slapen gaan.

Nicolette (52)
Nu begrijp ik waar mijn verlatingsangst vandaan komt. Heel apart dat die angst, in het nu, voortkomt uit wat mij in een vorig leven is overkomen. Door de afstemming is de angst aangepakt en ik heb direct een gevoel van opluchting. Bedankt!

Daniƫlle (39)
Ik was vooral heel erg onder de indruk van de afstemming. Ik vraag me echt af hoe je dit allemaal kunt weten, terwijl je mij helemaal niet kent. De afstemming heeft mij rust gegevens en ik ga zeker wat doen met de handvatten.

Anne (29)
Wat roept jouw afstemming veel herkenning bij mij op. Ik schiet een beetje vol, omdat de woorden in de afstemming mij een manier geven om iets te uiten waar ik normaal nog geen woorden voor had. Je legt de vinger precies op de zere plek en nu weet ik wat de oplossing voor mij is. Ik vind het heel mooi en bijzonder hoe jij het geschreven hebt. Door de afstemming meerdere malen te lezen, kwamen de woorden steeds beter binnen. Heel erg bedankt.