Afstemming

Luisterkind afstemming

Met een Luisterkind afstemming luister ik naar jouw onderbewuste, jouw innerlijk kind. Je komt in een afstemming met ideeën en gedachten waar je met je verstand vaak niet bij kan komen. Met een afstemming kom ik bij geestelijke processen zoals gedachten en gevoelens, die niet voor het bewustzijn toegankelijk zijn, maar wel je gedrag kunnen beïnvloeden.

Jij geeft zelf de antwoorden op vragen en vertelt over je jeugd, het heden of een vorige leven. Soms zorgen ervaringen uit het verleden voor een obstakel in het heden. Een Luisterkind afstemming geeft nieuwe inzichten en handvatten waarmee je aan de slag kunt. Op deze manier kun je ook bevestiging krijgen van keuzes, antwoorden vinden of kun je zien wat jouw mogelijkheden zijn.
Een Luisterkind afstemming kan voor iedereen van 0 tot 100 jaar, maar ook jonger of ouder. Een afstemming op ongeboren baby of een overleden persoon kan ook. Luisterkind is ook inzetbaar voor personen met hersenletsel, mensen die in coma liggen of als het spraakvermogen achteruit gaat door bijvoorbeeld dementie.

“Omdat we het niet kunnen zien,
wil niet zeggen dat het er niet is”

Hoe werkt het

Soms is het antwoord niet wat je zou willen horen of wat je had verwacht, maar het is wel wat op dat moment het beste bij je past. Het kan zijn dat het effect van een afstemming direct waarneembaar is, maar soms heeft het tijd nodig. Alle informatie en veranderingen mogen rustig binnen komen en een plek krijgen. Lees de afstemming meerdere malen door en geef het de tijd die het nodig heeft, totdat je alle woorden begrijpt die je mij hebt verteld.

Een Luisterkind afstemming maak ik op afstand dus het maakt niet uit waar je woont. Tijdens een Luisterkind afstemming luister ik naar jou, op energetisch niveau. Degene waar ik op afstem kan gewoon doorgaan met de eigen bezigheden. Een afstemming gaat via een foto die je mag mailen. Met de vragen en eventuele aanvullende informatie ga ik aan de slag. Daarna wordt de Luisterkind afstemming per e-mail retour gestuurd.